Nino 2015.03.04. 12:35

Szerdai tippek

Manchester City - Leicester

A bajnoki címért(?) hajtó Manchester City a ligautolsó Leicestert fogadja a hét közepi fordulóban. A hazaiak két fájdalmas vereség ( Barcelona, Liverpool ) után nyilván szeretnének javítani, de a bent maradásért harcoló Leicester kemény ellenfél lesz. De azért nem annyira. Igaz, hogy kétszer győztek idegenben is ebben a szezonban, de a Hull vagy a Stoke azért nem a Manchesterhez hasonló kvalitású csapat. Liverpoolban viszont kétszer is ikszeltek, ráadásul szinte mindig szoros meccseket játszanak vendégként.

Most mégis úgy érzem, beleszaladnak a késbe. A Manchester City-nek jobbkor nem is jöhetne ez a meccs, nagyon ki kellene engesztelniük a szurkolókat az elmúlt időszak vereségeiért. A M. City 10 nap múlva játszik legközelebb bajnokit, és a BL-ben is csak két hét múlva lép pályára, tehát nincs most miért pihentetni a kulcsjátékosait. A Leicester biztosan nagyon csikarni fog, de ezúttal elbukik.

A legalább kétgólos haza győzelem odds-a 1.7, az óvatosabbak kötésben fogadhatnak sima 1-esre 1.25-ös szorzóért.

Liverpool - Burnley

Hasonló a leosztás ezen a meccsen is, mint az előzőn, de ez talán még csábítóbb. A Liverpool ugyanis kitűnő formában van, a vendég meg meglehetősen halovány mostanában. Eddig egyszer nyertek csak idegenben, még novemberben a Stoke otthonában.  Több rangadón azért vitézen helyt álltak: döntetlent játszottak a Chelsea és a Manchester City ellen is idegenben. Nagy meglepetés lenne az iksz is, pláne, hogy a Liverpool csak 6., kupaindulást még nem jelentő helyen áll, értelemszerűen egy ilyen meccsen nem hibázhat.

Nem is fog, és győz, ezt pedig igen kedvező, 1.36-os odds-szal lehet most megfogadni. A Burnley pedig ki fog esni a Premier League-ből.

Norwich City - Wigan 

A helyére az a Norwich kerülhet, aki príma formát mutat egy osztállyal lejjebb. A Kanárik elképesztő szériában vannak, hat mérkőzést nyertek zsinórban. Bezzeg a Wigan komoly bajban van: csak 23. helyen állnak, 9 pontnyira a bent maradást jelentő helytől. Legutóbb ugyan idegenben győztek, de az ellenfél az egyetlen mögöttük álló csapat, a Blackpool volt. A City egyébként Wigan-ben is nyert, most is abszolút esélyes.

1.53 a hazai győzelem nyereményszorzója.

Paris SG - Monaco 

A Francia Kupában a nagyok egymásnak esnek csemegét nyújtva a döntetlenek szerelmeseinek. A két csapat nemrég Monacoban találkozott egymással, 0-0-s döntetlent játszottak - ez volt sorozatban a hatodik iksz közös összecsapásaikon. A hetedik egyébként a 2010-es Francia Kupa döntő - a rendes játékidő ott is 0-0 volt. A döntetlen már csak azért is csábító eshetőség, mert egy meccs dönt a továbbjutásról, így nagy küzdelem várható, kemény vendégvédekezéssel.

A döntetlen 3.6-szoros pénzt fizet, a 0-0 pedig 8-szorosat, érdemes megtenni.

Bayern München - Eintracht Braunschweig

Nagy kérdés, a bajorok milyen csapatot küldenek pályára a Német Kupa meccsen, de majdnem hogy mindegy is. Olyan borzasztó erős a keretük, hogy még "tartalékosan" is gólokkal kellene nyerniük. Elképesztő formában vannak, tényleg minden csak rajtuk múlik. Előző két kupameccsükön 4-1-re és 3-1-re nyertek, most először viszont haza pályán teszik majd mindezt. Ha létezik tuti tipp, ez annak tűnik. A Bayern még a Bundesligában is osztálykülönbséggel jobb az ellenfeleknél, ráadásul mostanában ontja a gólokat.

Első ránézésre minimum 4 gólos különbség várható ezen a mérkőzésen a hazaiak javára, a bet365 ázsiai hendikepes fogadása pedig erre több mint 2-szeres pénzt fizet. ( 2.375 ) Aki még ennél is többre vágyik, az most viszonylag kisebb kockázattal fogadhat a legalább 6 gólos sikerre 6.4-szeres odds-szal, vagy - bízva a kicsik is találnak szemet elvben - a legalább hat összesített gólban - erre 3.9 a nyereményszorzó.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://odds.blog.hu/api/trackback/id/tr317239893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása