247px-SC_Rheindorf_Altach.svg.png

 

2151_Logo (1).png

Altach - Horn 

Az Altach hasonlóan dominál az osztrák másodosztályban, mint a Salzburg az elsőben, de még nem bajnok. Az ellenfél, a Horn utolsó előtti helyen áll. A fekete-sárgák eddig nagyon meggyőzőek voltak hazai pályán, még nem kaptak ki, a vendégek viszont meglehetősen rapszodikusak idegenben is, nem véletlenül harcolnak a kiesés ellen.Az Altach formája is jónak mondható, az utolsó 10 bajnokijukon veretlenek, a Horn ebben a statisztikai mutatóban is a tabella végén kullog. Elvileg ez egy sima hazai győzelem, az Altach otthon általában meg is veri a Hornt. Óvatosságra maximum az adhat okot, hogy az éllovas nem is olyan régen csupán 2-2-t játszott hazai pályán a sereghajtó First Wien ellen, szóval képes a kiesőjelöltek ellen is könnyelműségre.

Most azonban az Altach biztosan nyer. Ennek az oddsa 1.36.

FCFlora.pngFC_Infonet_Logo.png

Flora - Infonet

A két tallinni csapat között a legfontosabb különbség talán az, hogy a Flora az egyik legpatinásabb észt csapat, 9-szeres bajnok, az Infonetnek viszont ez még csak a második szezonja az első osztályban. A Flora jól kezdte a szezont, az első helyen áll, de az Infonet is jól rajtol, ötödikek. Bár a két csapat viszonylag közel áll egymáshoz a tabellán, az erőviszonyok jócskán a zöld-fehérek felé billentik a mérleg nyelvét. Igaz ez még akkor is, ha tudjuk, a tavalyi hektikus szezonban a Flora egyszer sem tudta megverni az újoncot, sőt hazai pályán 3-2-es vereséget kellett lenyelnie.Itt az ideje a visszavágásnak.

A Flora jó szériája folytatódik, és biztosan legyőzik az Infonetet. 1.53 az odds.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://odds.blog.hu/api/trackback/id/tr415882664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása