OGC_Nice_logo.pngPSG-1.jpg

Nice - Paris SG

Nem szeretek a francia bajnokság meccseire fogadni, mert nagyon hasonló erősségű csapatok játszanak benne. A kivétel a gyevi bíró, akarom mondani, a PSG. Ibrahimovicsék szép csendben Európa legerősebb csapatai közé emelkedtek, és bár sokkal kevesebb szó esik róluk, mint a Bayernről vagy a spanyol élcsapatokról, nagyon komolyan kell őket venni.30 meccsen mindössze egyetlen vereség, ez imponáló, kényelmes, 10 pontos előny a bajnokságban, ez is. A párizsiak formája is kiváló, és idegenben is nyertek hármat zsinórban. Ami a Nizzát illeti, a 11. helyezett riviérai alakulat is masszív csapat. Hazai pályán különösen jól szerepelnek, nyilván nem lesz könnyű dolga a fővárosiaknak ezúttal sem. Az utolsó ilyen párosításban is a Nice győzött 2-1-re.

A vendéggyőzelem odds-a csupán 1.40,  az szerintem a kockázathoz képest elég alacsony. A dupla esély ( X2 ) meg pláne alacsony: 1.090. A Paris SG jövő szerdán Bajnokok Ligája negyeddöntőt játszik, egyáltalán nem biztos, hogy ez nem lesz faktor.

Valójában arra számítok, hogy a PSG megnyeri ezt a mérkőzést, de fogadási szempontból jobb ajánlat a döntetlen. Ennek az odds-a 4.75, kisebb összeggel érdemes erre is tenni.

510px-Dijon_FCO_logo.svg.png  581px-AC_Arles-Avignon_logo.svg.png
Dijon - Arles-Avignon

Ha a francia első osztályra azt mondtam, kiszámíthatatlan, mit lehet mondani a másodikra? Ráadásul a Dijon és az ACA a táblázaton is nagyon közel állnak egymáshoz. ( 9. - 12. ) Mindketten rengeteg döntetlent játszanak, esetükben ez tényleg tucateredmény. Az utolsó öt, egymás ellen vívott találkozójukból négy végződött remivel. Egyik csapat sincs nagy formában, a Dijon legutóbb hazai pályán kikapott a Le Havre-tól, az Arles-Avignon meg szeptemberben nyert utoljára idegenben. Közös a két csapat mérlegében, hogy mindketten inkább a saját stadionjukban vitézkednek, utazni nem igen szeretnek. A Dijon ezért egy kicsit most is esélyesebb, de nagyon nehéz itt okosat mondani. 

Szerintem ezúttal nem bírnak egymással, döntetlen lesz. Ennek az odds-a pedig 3.20.

A bejegyzés trackback címe:

https://odds.blog.hu/api/trackback/id/tr125882757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása