hajduk-split.pngNK_Zadar_Logo_2012.png

Hajduk Split - NK Zadar 

Nehéznek tűnő mérkőzés előtt állnak a splitiek. A Zadar ugyanis hármat nyert zsinórban, ebből kettőt idegenben, ellentétben velük, akik három meccs óta veretlenek, legutóbb otthon kaptak ki, ebben a szezonban első alkalommal. Na, de. Nem mindegy, kik ellen játszik az ember. A Hajduk a Dinamo Zagreb ellen veszített csúcsrangadón, és a Zadar messze nem olyan erős, mint a szinte örökös bajnok Dinamo. A Hajduk stadionja igazi katlan, ritkán távozik onnan ponttal egy olyan kiscsapat, mint a Zadar. Erről statisztikai is van: az utolsó 15 ilyen párosításból 13-szor nyertek a hazaiak, egy döntetlen volt, és csak egyszer győzött a Zadar.

Van mit jóvá tennie a hazaiaknak, hiszen a Dinamo elleni vereség nyilván nagyon fáj a szurkolóknak. Szerintem több góllal győznek a hazaiak, ennek az odds-a 1.80.

Schalke-04@2.-other-logo.png

b2528_200x200.png

 

Schalke 04 - Hertha BSC

A német kék-fehér rangadó a pénteki nap egyik slágermérkőzése. És szerintem az egyik legjobb ajánlat, ami az odds-okat illeti. Szinte minden a Schalke mellett szól. A gelsenkircheniek 3. helyen állnak a táblázaton, a HBSC csak 9. Hazai pályán szintén Szalaiék az egyik legjobbak, ami pedig az aktuális formát illeti, szakadéknyi a különbség. Motiváció szempontjából is jobb a Schalke, a keretei is jobb, hagyományosan jól teljesítenek a Hertha ellen, mi kell még? Mondjuk az, hogy a hazaiaknak már a BL-lel sem kell foglalkozniuk, mert kiestek.

A Schalke simán nyeri ezt a meccset, a hazai győzelem nyereményszorzója 1.73.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://odds.blog.hu/api/trackback/id/tr335882847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása