Nino 2014.03.17. 13:59

Focitippek hétfőre

AS Roma - Udinese 

A hazai győzelem szinte biztos ezen a hétfő esti rangadón, a Roma ugyanis nagyon sikeres otthon, ellenben a rossz formában lévő Udinese-vel, akik viszont elég gyengék mindenhol, vendégként meg pláne. A Napoli ellen fontos rangadón veszítő Farkasok nem hibázhatnak, ellenben az udineiekkel, akik sok mindent már nem várhatnak ettől a szezontól. Kiesni valószínűleg nem fognak, de kupaindulást érő helyre sem érhetnek már oda. A Roma-nak viszont muszáj győznie, hiszen a Nápoly nagyon rájuk mászott. Néhány esetben előfordult már, hogy a bordó-sárgák nem voltak képesek legyűrni egy ennyivel gyengébb csapatot, de akkor sem kaptak ki, ahogy eddig még egyszer sem hazai pályán ebben a szezonban. Aligha az Udinese szakítja meg ezt a sorozatot, ezen a meccsen nem érdemes a meglepetésre fogadni.

1.36 a sima hazai győzelem odds-a, szerintem jó ajánlat.

Albion Rovers - Glasgow Rangers

A skót FA kupa újrajátszott mérkőzése már önmagában vaskos meglepetés. Az első meccsen az Ibrox stadionban a skót kiscsapat játékosai valószínűleg életük mérkőzésén léptek a pályára, és értek el óriási meglepetésre 1-1-es döntetlent. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy az alsóbb osztályokba száműzött Rangers sokkal hatékonyabban játszik idegenben, az utolsó 11  fellépésén még gólt sem kapott, azt már össze sem tudtam számolni, hányat nyert zsinórban. Talán otthon bátrabban támadnak ellenük, és könnyebben felnyílik a retesz, nem tudom, mindenesetre most is abszolút esélyes a vendég. Ennek csak 1.10 az odds-a a bet365-ön, reális nyereményszorzó. Fontos a továbbjutás a sokszoros skót bajnoknak, hiszen még mindig csak a harmadosztályban játssza a bajnokikat. Ha most nyer, már a négy között van a hazai kupában, ráadásul a Celtic már kiesett, így a trófea nem is olyan elérhetetlen...

1.10 a sima vendéggyőzelem, mehet kötésbe!

Budapest Honvéd - Paks

Hidegrázást kapok, ha a magyar focira gondolok, nincs ez másképp ezzel a meccsel sem. Nyilván az előző évek borzasztóan bundagyanús (?) mérkőzései miatt ilyen magas az odds (1.72 ) a hazai győzelemre, mert más nemigen szól a vendég Paks mellett. A fővárosiak a 7. helyen állnak, a vendégek az utolsó előtti helyen szerénykednek. A tavaszi forma is jobb a piros-feketéknél, két győzelemmel nyitottak, ugyanez a paksiaknál 1 döntetlen, 1 vereség. Ami a hazai pályát illeti, a Honvéd kétségkívül iparkodik a Bozsik stadionban, míg a Paks eddig egyszer volt képes győzni idegenben, még tavaly júliusban, Újpesten. Ha nyer a Honvéd, máris ott van a második helyezett Videoton nyakán, persze a pontok a kiesés ellen harcoló Paksnak is nagyon kellenének. Kétség kívül lehet ez döntetlen is, de a magas odds a hazai győzelemre csábító.

Én azonban óvatos vagyok, így a hazai+döntetlen két esélyben hiszek, ez a dupla eredmény 1.20-as nyereményszorzóval bír.

Ezekkel a tippekkel a három meccs kötésben már 1.80!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://odds.blog.hu/api/trackback/id/tr865866053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása