Nino 2014.03.14. 11:31

Pénteki tippek

Flora Tallin - Tammeka Tartu

Az észt bajnokság nemrég indult - ott tavaszi-őszi lebonyolítás van - ezért pénteken még csak a 3. forduló nyitómérkőzését rendezik. A kilencszeres bajnok "észt Fradi" abszolút esélyese a mérkőzésnek, hiszen két imponáló győzelemmel kezdett, a TT viszont simán kikapott az Infonettől, idegenben 3-0-ra. A Flora a tavalyi hektikus szezon ( csak 4. hely, sok váratlan vereség ) után idén egy kicsit összeszedettebb, így a hazai győzelem ( 1.083-as odds ) biztosnak tűnik. Ennél jobb ajánlat sajnos nincs a bet365-nél, szerintem a minimum 2 gólos hazai sikert lehetne megfogadni, ha adna erre ajánlatot a fogadóiroda, de nem ad. Akinek hiányzik a kötésébe egy "napi tuti", annak ajánlom.

Lech Poznan - Podbeskidzie

Már csak a neve miatt is bukniuk kellene a vendégeknek, de tudjuk ugyebár, hogy nem erre megy a játék. A poznani csapat 4. a táblázaton, a vendégek utolsó előttiek. A hazai győzelem odds 1.36, ennek több oka is lehet. Az egyik, hogy a Podbeskidzie még harcol a bennmaradásért, az utolsó 5 mérkőzésükön veretlenek maradtak. Győzni viszont csak nagyon ritkán sikerül, és ezúttal is óriási bravúrra lenne szükségük ehhez. Érdekes módon legutóbb éppen nyertek Poznanban, akkor is hasonló volt a helyzet, a bajnoki címért harcoló hazaiak fájdalmas vereséget szenvedtek. Ritka alkalom a hasonló szomorúság Poznanban, hiszen a mostani szezonban csak egyszer kaptak ki az Inea Stadionban. Úgy gondolom, most behúzzák ezt a mérkőzést, de semmiképpen sem veszítenek. 

A dupla esély (1X) nyereményszorzója 1.075

Kilmarnock - Celtic 

Bár a szinte már bajnok Celtic nagyságrendekkel jobb csapat a házigazdánál, azért nem árt megjegyezni, hogy motiváció szempontjából a kieséstől fenyegetett Kilmarnocknak áll a zászló. A vendégeknek nemrég oda lett a veretlenségük, így a sebezhetetlenségüknek a nimbusza is, így a hazaiak akár meglepetést is okozhatnak. Ez a meglepetés azonban az is lehet, hogy nem kapnak öt sima gólt, mint az Inverness az elmúlt fordulóban. Még így is veszélyes ez a tipp, ha az ember a papírforma vendéggyőzelmet (1.25) húzná. 

Mivel a Celtic ritkán veszít, pláne Kilmarnockban, most sem fog. A dupla esély (X2) oddsa 1.062.

Karabukspor - Galatasaray

Ha tehetem, mindig elmondom, hogy török meccsre ne fogadjon az ember, annyi a csalás, de mivel egész jó oddsot ajánlanak a vendégekre, talán most mégis érdemes. A Galata még nem tett le a bajnoki címről, a Karabukspor pedig rossz formában van, szerintem ezt a bordó-sárgák most behúzzák, még akkor is, ha idén csak nagy ritkán remekeltek, ha elhagyták saját stadionjukat.

A vendéggyőzelem oddsa: 1.72.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://odds.blog.hu/api/trackback/id/tr805859948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása