Nino 2014.03.26. 13:40

Dühöngő Bikák

941px-fc_red_bull_salzburg_logo_svg_1395837010.png_941x768

Austria Wien - Red Bull Salzburg

Az idei esztendő legnagyobb kellemes meglepetése nekem a Salzburg, akik ragyogó eredmények egész sorát produkálták mind az osztrák bajnokságban, mind a nemzetközi porondon. A Bundesligában elképesztő sorozatot  tudhatnak maguk mögött. 5-0, 5-0, 3-1, 6-3, 6-1, 4-1.... Így sorjáznak egymás után a fantasztikus győzelmek, Ausztriában a Salzburg az úr. Az ellenfél azonban szintén nem akárki: a bécsi lilák a Bajnokok Ligáját is megjárták idén, méghozzá alaposan. Ott ugyan nem remekeltek, de cserébe nehézségeik támadtak hazai porondon. A tabellán csak 4. helyen állnak, de egyértelműen az ezüstéremért játszanak a hátralévő mérkőzéseken. Az arany ugyanis már biztosan a Salzburgé, hétvégén meg is volt a bajnokavatás. Ilyenkor törvényszerűen nehezebben szívják fel magukat a játékosok egy újabb, immár tét nélküli meccsre, és szerintem ez fog történni most a salzburgiakkal is.  Már az is kérdéses, milyen összeállításban lépnek pályára, talán abban bízhatnak Gulácsiék hívei, hogy ez mégis csak egy presztízscsata, egy rangadó. 

Én viszont azt mondom: ha valamikor, akkor most érdemes a Salzburg ellen fogadni. Szerintem a motiváltabb, szintén jó erőkből álló Austria Wien megnyeri ezt a meccset, ennek pedig igen magas, 7.00-as odds-a van.

A bejegyzés trackback címe:

https://odds.blog.hu/api/trackback/id/tr825879787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása